Pasta med kylling
Pasta med kylling er en nem hverdagsklassiker. Med denne opskrift får du en lækker og cremet pastaret som vil falde i hele familiens smag. Vi bruger champignon, frisk spinat og cherrytomater, men man kan sagtens bruge andre grøntsager hvis man har nogle, som trænger til at blive spist. Prøv evt. med blomkål, rød peberfrugt, broccoli eller gulerødder. Velbekomme.
Ingredienser
Pasta
|
2½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx skruer
|
Kylling
|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
20 g
Smør
|
|
|
200 g
Champignoner i kvarte
|
|
|
1
Finthakket løg
|
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
50 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
|
1
Citron (usprøjtet)
|
|
|
200 g
Frisk spinat
|
|
|
200 g
Halverede cherrytomater
|
Topping
|
50 g
Parmigiano reggiano i tynde flager
|
|
|---|---|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Pasta
Kylling
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Der er masser af muligheder for at variere pastaretten - brug fx de grøntsager du allerede har. Har du brug for et sprødt drys er røgede hakkede mandler et godt tilbehør. Retten kan også spices op med chili - både i frisk og tørret udgave.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 7,8 g |
| Fedt: | 3,6 g |
| Kulhydrat: | 10,8 g |