Pasta med svampe og stegt salatost
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Leder du efter en lækker og nem hverdagsret? Lad dig inspirere med denne vegetariske og smagfulde pasta med svampe, spinat og stegt salatost. Denne pasta med svampe bliver ekstra lækker med steg salatost, der giver både en dejlig smag og konsistens med den sprøde ost.
Ingredienser
Stegt salatost
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Salatost
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    15 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                
Løg og svampe
| 
                                     
                                            
                                                    4
                                                Løg i både (ca. 300 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Forskellige svampe i mindre stykker, fx champignon, kejserhat og østershat
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Sojasauce
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    2½ liter
                                                Vand
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    2½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    300 g
                                                Tørret pasta fx fusili skruer
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 tsk
                                                Fintrevet citronskal (usprøjtet)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Skyllede babyspinatblade
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Stegt salatost
Løg og svampe
Pasta med svampe
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Smag evt. svampeblandingen til med chili - frisk, stødt eller i flager.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
512 kJ / 122 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g | 
| Protein: | 5,3 g | 
| Fedt: | 4,2 g | 
| Kulhydrat: | 15,7 g |