Pastasalat med grønt
30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•

Pastasalat med grønt er perfekt som let aftensmad, i madpakken eller til at tage med på picnic. Du blander helt enkelt kogt pasta med en smagssat fraiche og de grøntsager, du kan lide. I vores version af pastasalat med grønt har vi valgt spidskål, tomater og mango, men du kan bruge alle slags, bare tøm grøntsagsskuffen!
Ingredienser
125 g
Tørret pasta
|
---|
2 dl
Fraiche med paprika & chili
|
|
---|---|
100 g
Fintsnittet spidskål
|
|
25 g
Babyspinatblade
|
|
½
Agurk i tern (ca. 125 g)
|
|
½
Mangofrugt i tern (ca. 125 g)
|
|
100 g
Cherrytomater i halve (ca. 200 g)
|
|
1 håndfuld
Grofthakket frisk koriander eller persille
|
Sådan gør du
Har du allerede en rest kogt pasta, er den oplagt at lave til pastasalat. De 125 g tørret pasta svarer til ca. 300 g kogt pasta. Pastasalaten smager også godt med fraiche med hvidløg & parmesan.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3551 kJ / 849 kcal
Næringsindhold pr. 100g
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 12,7 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 60,7 % | 12,1 g |
Fedt: | 26,6 % | 2,4 g |
