Pastinakmos
25 min
&format=webp)
En lækker rodfrugtsmos, der passer godt som tilbehør til fx et stykke kød eller fisk. Fraichen tilfører mosen syrlighed og gør den cremet. Pastinakkerne kan erstattes med persillerødder.

Ingredienser
4 personer
1 kg Skrællede pastinakker i grove stykker | |
---|---|
250 g Skrællede kartofler i grove stykker | |
4 dl Fraiche | |
1 dl Strimlet bredbladet persille | |
1½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet hvid peber |
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4771 kJ / 1140 kcal
Næringsindhold pr. 100g
285 kJ / 68 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 14,8 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 64,8 % | 10,8 g |
Fedt: | 20,4 % | 1,6 g |