Pastinakmos
25 min
•
En lækker rodfrugtsmos, der passer godt som tilbehør til fx et stykke kød eller fisk. Fraichen tilfører mosen syrlighed og gør den cremet. Pastinakkerne kan erstattes med persillerødder.
Ingredienser
|
1 kg
Skrællede pastinakker i grove stykker
|
|
|---|---|
|
250 g
Skrællede kartofler i grove stykker
|
|
|
4 dl
Fraiche
|
|
|
1 dl
Strimlet bredbladet persille
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
287 kJ / 69 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,6 g |
| Protein: | 2,5 g |
| Fedt: | 1,6 g |
| Kulhydrat: | 10,9 g |