Pho suppe med nudler og grønt
45 min
•
&format=webp)
Vietnamesisk pho suppe er en meget delikat suppe - god for både smagsløg og for øjet. Pho er en klar suppe med masser af fyld - her har vi valgt at lave den vegetarisk.
Ingredienser
Suppe
3 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
---|---|
4
Små fed hvidløg i tynde skiver
|
|
1
Rødløg i tynde strimler (ca. 75 g)
|
|
2 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
2½ spsk
Sojasauce
|
|
1
Stykke skrællet frisk ingefær på størrelse med en valnød
|
|
1
Kanelstang
|
|
2
Stjerneanis
|
|
4
Hele nelliker
|
|
1½ tsk
Korianderfrø
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
Fyld
1
Pak-choi (ca. 275 g)
|
|
---|---|
150 g
Tørrede risnudler i korte stykker
|
|
1
Rødløg i tynde strimler (ca. 75 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
1
Limefrugt i både
|
|
100 g
Shiitakesvampe i skiver
|
Sådan gør du
Suppe
Fyld
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7602 kJ / 1817 kcal
Næringsindhold pr. 100g
234 kJ / 56 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 13,9 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 40,4 % | 5,6 g |
Fedt: | 45,7 % | 2,9 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.
