Pitabrød med coleslaw og stegt kylling

10 min
Arbejdstid: 10 min
Pitabrød med coleslaw og stegt kylling

Knasende og lækker coleslaw serveret i lunt pitabrød med stegt kylling. Denne coleslaw er lavet med sennep og smagssat fraiche med smag af hvidløg og parmesan - og derfor ikke sød, som den klassiske coleslaw. Med færdigkøbte pitabrød og stegt kylling kan du lave lækker aftensmad på bare 10 min. Også velegnet til madpakke og picnic.

Ingredienser

Coleslaw

2 dl Fraiche med parmesan & hvidløg
½ tsk Dijonsennep
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
200 g Fintstrimlet spidskål eller hvidkål
50 g Strimlede sukkerærter
½ bundt Radiser i skiver (ca. 50 g)
50 g Babysalatblade
250 g Stegt kyllingekød
4 Store lune pitabrød

Sådan gør du

Coleslaw

  • Rør fraiche, sennep, salt og peber sammen.
  • Tilsæt kål, sukkerærter og radiser og rør godt rundt. Smag til.
  • Server coleslawen sammen med salatblade, stegt kylling og pitabrød.

Det er lækkert at bruge grøntsager, der knaser i coleslaw´en. Gulerod, glaskål og grøn peberfrugt er bud på andre typer velegnede grøntsager.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7583 kJ / 1812 kcal

Næringsindhold pr. 100g

334 kJ / 80 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 22,1 % 4,3 g
Kulhydrat: 55,6 % 10,9 g
Fedt: 22,3 % 2 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/pitabrod-med-coleslaw-og-stegt-kylling/