Pitabrød med coleslaw og stegt kylling
10 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Knasende og lækker coleslaw serveret i lunt pitabrød med stegt kylling. Denne coleslaw er lavet med sennep og smagssat fraiche med smag af hvidløg og parmesan - og derfor ikke sød, som den klassiske coleslaw. Med færdigkøbte pitabrød og stegt kylling kan du lave lækker aftensmad på bare 10 min. Også velegnet til madpakke og picnic.
Ingredienser
Coleslaw
|
2 dl
Fraiche med parmesan & hvidløg
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Dijonsennep
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
200 g
Fintstrimlet spidskål eller hvidkål
|
|
|
50 g
Strimlede sukkerærter
|
|
|
½ bundt
Radiser i skiver (ca. 50 g)
|
|
50 g
Babysalatblade
|
|
|---|---|
|
250 g
Stegt kyllingekød
|
|
|
4
Store lune pitabrød
|
Sådan gør du
Coleslaw
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Det er lækkert at bruge grøntsager, der knaser i coleslaw´en. Gulerod, glaskål og grøn peberfrugt er bud på andre typer velegnede grøntsager.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
618 kJ / 148 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 8 g |
| Fedt: | 3,7 g |
| Kulhydrat: | 20,3 g |