Pizza med 4 slags ost

Pizza med 4 slags ost

30 min
Er du vild med ost, så er pizza med 4 slags ost lige noget for dig. Mozzarella (revet og frisk), mascarpone og blåskimmel - man kan ikke få for meget ost, hvis man er en ægte cheese mania.

Sådan gør du

  • Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen.
  • Rul dejen ud til en rund pizzabund (ca. 35 cm i diameter) og læg den på et stykke bagepapir.
  • Træk bagepapiret over på den varme bageplade og forbag bunden midt i ovnen. Tag bunden ud og tryk den flad.
  • Fordel ca. 150 g af den revne mozzarella på hele bunden. Kom resten (ca. 50 g) af den revne mozzarella på ¼ af bunden.
  • Kom danablu på ¼, frisk mozzarella på ¼ og endelig mascapone på den sidste ¼.
  • Bag pizzaen færdig, stadig midt i ovnen.
  • Tag pizzaen ud, drys med rucola, salt og peber og server straks.
Forbagning
  • Ca. 7 min. ved 250° - traditionel ovn.
Bagning
  • Ca. 8 min. ved 250° - traditionel ovn.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7528 kJ / 1799 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1218 kJ / 291 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 21,8 % 15,6 g
Kulhydrat: 43 % 30,8 g
Fedt: 35,2 % 11,6 g

Ingredienser

Pizzadej (ca. 300 g)
1
200 g
Castello® Danablu 50+ i små stykker
25 g
Friske mozzarella oste i små stykker
50 g
Mascarpone i små stykker
25 g
Skyllet rucolasalat
2 dl
Flagesalt
½ tsk
Friskkværnet peber
Indkluderet i opskriften
Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(469)