Pizza-snobrød
Snobrød, der smager af pizza - lyder det ikke herligt? Det er så hyggeligt med snobrød og det bliver ikke mindre hyggeligt, når det er snobrødspizza. Følg denne opskrift på pizzasnobrød næste gang bålet er tændt. Snobrødspizza fungerer faktisk rigtig godt som aftensmad, og har du lyst, så er det ikke tosset med en salat til - og måske en bålpandekage som dessert? Skal der være bål - så lad der være bålmad. God fornøjelse!
Ingredienser
Dej til snobrød
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Mælk
|
|
|
25 g
Gær
|
|
|
1½ dl
Yoghurt naturel, eller andet syrnet produkt
|
|
|
250 g
Hvedemel (ca. ca. 4 dl)
|
|
|
125 g
Fuldkornshvedemel (ca. ca. 2 dl)
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
100 g
Gul ost i små tern
|
|
|
½ spsk
Frisk eller tørret oregano
|
|
12 skiver
Bacon eller 6 skiver lufttørret skinke
|
|---|
Tilbehør
|
Tomatketchup
|
|---|
Sådan gør du
Dej til snobrød
Sådan laver du snobrødspizza
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du laver snobrødet i en røremaskine behøver du ikke opløse gæren først, så kan du blot tilsætte det hele og røre i ca. 8 min.
HUSK at tænde bålet i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1072 kJ / 256 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 9,7 g |
| Fedt: | 12,4 g |
| Kulhydrat: | 26,4 g |
Se hvordan du tryller almindelige snobrød om til pizzasnegle.