Pizza stromboli
2 timer 45 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Pizza stromboli har navn efter øen Stromboli udenfor Sicilien og er pizzaruller fyldt med lækkerier. I denne opskrift på pizza stromboli består fyldet at peberfrugt, chorizo, hvidløg, basilikum - og masser af mozzarella naturligvis. Pizza stromboli er skøn som den er, men det er også dejligt med en enkel grøn salat til - lav gerne ekstra, for pizza stromboli smager også skønt i madpakken.
Ingredienser
Pizzadej
|
15 g
Gær
|
|
|---|---|
|
3 dl
Vand
|
|
|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
|
125 g
Durummel (ca. 2 dl)
|
|
|
325 g
Tipo 00 hvedemel (ca. 6 dl)
|
Fyld
|
2
Røde peberfrugter i små tern (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
|
|
100 g
Chorizopølse i mindre stykker
|
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
|
1 dl
Fintstrimlede basilikumblade
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
500 g
Blandet grøn salat
|
|---|
Sådan gør du
Pizzadej
Fyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt evt. 75 g finthakkede oliven til fyldet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 6,4 g |
| Fedt: | 4,7 g |
| Kulhydrat: | 19,1 g |
Relateret video
Pizza stromboli
Se i vidoeoen, hvordan du laver Pizza stromboli - en skøn aftensmad med en grøn salat eller god i madpakken dagen efter.