Quesadillas med kylling
•
Skønne, mexicansk-inspirerede quesadillas med lækkert fyld – krydret kylling, peberfrugt og spidskål. De er nemme og hurtige at få på bordet, når sulten melder sig og du kan nemt variere fyldet alt efter tid, smag og hvad du har i køleskabet. Server dine quesadillas med fx guacamole og hjemmelavet frisk tomatsalsa. Mums!
Ny
Ingredienser
|
250 g
Kyllingebrystfileter
|
|
|---|---|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
|
2½ spsk
Paprika
|
|
|
2 spsk
Stødt spidskommen
|
|
|
1 tsk
Salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Olie
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Tomatpuré
|
|
|
2
Løg i både
|
|
|
2
Røde peberfrugter i stimler
|
|
|
150 g
Groftsnittet spidskål
|
|
4
Store tortillaer, gerne fuldkorn
|
|
|---|---|
|
150 g
Revet cheddarost
|
Server fx med
|
Guacamole, tomatsalsa og et drys korianderblade
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold:
8787 kJ / 2100 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 15,2 g |
| Protein: | 128,4 g |
| Fedt: | 91,6 g |
| Kulhydrat: | 189,1 g |
Server dine quesadillas med lækkert tilbehør