Rabarberdessert
30 min
•
Byd foråret indenfor med en ægte forårsbebuder. Bagte rabarber, syrnet fløde og sprødt drys - en nem og super lækker dessert.
Ingredienser
|
400 g
Rensede vinrabarber i 1 cm skiver
|
|
|---|---|
|
175 g
Sukker
|
Sprødt drys
|
75 g
Hvedemel
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Sukker
|
|
|
50 g
Smør
|
Syrnet fløde
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
2 tsk
Sukker
|
Pynt
|
Mynteblade
|
|---|
Sådan gør du
Sprødt drys
Syrnet fløde
Bagetid for både rabarber og smuldredej
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kan du heller ikke få nok af rabarber? Prøv også vores Rabarber Crumble
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
992 kJ / 237 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 1,6 g |
| Fedt: | 13,5 g |
| Kulhydrat: | 27,4 g |