Rabarberdessert
30 min
•
&format=webp)
Byd foråret indenfor med en ægte forårsbebuder. Bagte rabarber, syrnet fløde og sprødt drys - en nem og super lækker dessert.
Ingredienser
400 g
Rensede vinrabarber i 1 cm skiver
|
|
---|---|
175 g
Sukker
|
Sprødt drys
75 g
Hvedemel
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
50 g
Smør
|
Syrnet fløde
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Sukker
|
Pynt
Mynteblade
|
---|
Sådan gør du
Sprødt drys
Syrnet fløde
Bagetid for både rabarber og smuldredej
Kan du heller ikke få nok af rabarber? Prøv også vores Rabarber Crumble
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9784 kJ / 2338 kcal
Næringsindhold pr. 100g
993 kJ / 237 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 2,7 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 46,9 % | 27,4 g |
Fedt: | 50,4 % | 13,5 g |
