Rabarbermarmelade
30 min
•
Nem og hurtig opskrift på en dejlig nordisk-inspirereret rabarbermarmelade. Marmeladen smager lækkert - prøv den.
Ingredienser
Rabarbermarmelade
|
500 g
Rensede vinrabarber
|
|
|---|---|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
|
1 spsk
Vand
|
|
|
200 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
Sådan gør du
Rabarbermarmelade
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Til en brunch kan du servere marmeladen i små portionssyltetøjsglas.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
528 kJ / 126 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,7 g |
| Protein: | 0,6 g |
| Fedt: | 0,2 g |
| Kulhydrat: | 30 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.