Rabarbersirup
•
&format=webp)
En vaniljeprikket rabarbersirup som smager af dansk forår. Siruppen er både nem og hurtig at lave. Brug rabarbersirup oven på græsk yoghurt som det søde modspil - eller kom lidt sirup i koldskålen. Eller brug rabarbersirup i din dressing til en frisk og sprød salat eller kom lidt rabarbersirup i danskvand eller i en boblende aperitif.
Ingredienser
Rabarbersirup
1 kg
Rabarber i 2 cm skrå skiver
|
|
---|---|
250 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 dl
Vand
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
Sådan gør du
Rabarbersirup
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
327 kJ / 78 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,8 g |
Protein: | 0,3 g |
Fedt: | 0,1 g |
Kulhydrat: | 18,7 g |
