Ramen
30 min
•

Her får du opskriften på en klassisk og nem ramen fyldt med lækre grøntsager. Der er få ting, der kan måle sig med en skål dampende varm ramen på en kølig dag – og denne ramen med kylling er både nem at lave og fuld af smag. Perfekt til travle dage, hvor du vil have noget, der smager af at have simret hele dagen, men faktisk kun tager en ½ time at lave🥣🍄🟫
Ny
Ingredienser
Ramen suppe
3 spsk
Mørk miso
|
|
---|---|
3 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
3
Fintsnittede fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Stærk chilisauce
|
|
1½ liter
Hønsebouillon
|
|
3 spsk
Sojasauce
|
Fyld
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
300 g
Kyllingefilet i strimler
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Teriyakisauce
|
|
100 g
Shiitakesvampe
|
250 g
Tørrede ramen nudler
|
|
---|---|
5
Gulerødder i skiver
|
|
4
Pak-choi, halverede
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde skiver
|
Topping
4
Smilene æg, halverede
|
|
---|---|
1 dl
Korianderblade
|
|
Evt. chiliolie
|
Sådan gør du
Fyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge andre grøntsager i suppen, fx kål, bønnespirer, majs, peberfrugt - eller hvad du ellers har i forvejen.
