Ramen

30 min
Ramen

Her får du opskriften på en klassisk og nem ramen fyldt med lækre grøntsager. Der er få ting, der kan måle sig med en skål dampende varm ramen på en kølig dag – og denne ramen med kylling er både nem at lave og fuld af smag. Perfekt til travle dage, hvor du vil have noget, der smager af at have simret hele dagen, men faktisk kun tager en ½ time at lave🥣🍄‍🟫

Ny
NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

Ramen suppe

3 spsk Mørk miso
3 spsk Fintrevet frisk ingefær
3 Fintsnittede fed hvidløg
1½ tsk Stærk chilisauce
1½ liter Hønsebouillon
3 spsk Sojasauce

Fyld

1 spsk Rapsolie
300 g Kyllingefilet i strimler
1 tsk Groft salt
3 spsk Teriyakisauce
100 g Shiitakesvampe
250 g Tørrede ramen nudler
5 Gulerødder i skiver
4 Pak-choi, halverede
1 bundt Forårsløg i tynde skiver

Topping

4 Smilene æg, halverede
1 dl Korianderblade
Evt. chiliolie

Sådan gør du

  • Kom miso, ingefær, hvidløg og chilisauce i en tør gryde og svits det i ca. 1 min ved jævn varme.
  • Tilsæt bouillon og soja og kog suppen op. Smag til og hold den varm.

Fyld

  • Lad olien blive varm på en pande. Tilsæt kyllingestrimlerne, drys med salt og steg i ca. 2 min. eller til de er gyldenbrune.
  • Tilsæt teriyakisauce og svampe og steg i yderligere i ca. 3 min.
  • Kog imens nudlerne efter anvisning på emballagen og anret dem i 4 store skåle.
  • Kom gulerødder og pak-choi i suppen og kog ved jævn varme i ca. 3 min.
  • Fordel kyllingefyldet og grøntsagerne i skålene og hæld suppen på. Top med halve æg, korianderblade og evt. et dryp chiliolie.

Tips til opskriften

Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.

Du kan bruge andre grøntsager i suppen, fx kål, bønnespirer, majs, peberfrugt - eller hvad du ellers har i forvejen.

Nyhed!

Mad med mere grønt

Få inspiration til en grønnere og mere farverig hverdag.

Vi har udviklet en ny kogebog MAD MED MERE GRØNT som giver dig masser af inspiration til grønne farverige retter, der gør det nemt at spise både varieret og smagfuldt hver dag.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/ramen/