Rejesalat som streetfood

Rejesalat som streetfood

30 min
Server din rejesalat på helt ny måde... Knasende sprød og frisk, pakket ind i dejligt lunt brød.

Sådan gør du

Rejesalat
  • Vend yoghurten sammen med rejer, æbler og de øvrige ingredienser - gem lidt korianderblade til pynt. Smag rejesalaten til.
Syltede rødløg
  • Bring eddike i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt løgene og kog dem ved kraftig varme under låg i ca. 2 min. Sigt væden fra og dup løgene tørre.
  • Skær de lune brød næsten igennem, og fyld dem med rejesalaten. Læg syltede rødløg og mango på toppen og pynt med friske korianderblade.
Energiindhold for hele retten:

6537 kJ / 1562 kcal

Næringsindhold pr. 100g

484 kJ / 116 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 24,2 % 6,9 g
Kulhydrat: 52,7 % 15 g
Fedt: 23,1 % 3 g
Relateret video
Sådan skærer du en mango.

Ingredienser

Rejesalat
2½ dl Græsk yoghurt
300 g Store, pillede og kogte rejer
1 Æble i fine tern, fx royal gala (ca. 150 g)
1 bundt Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
1½ dl Frisk koriander
1 tsk Fintrevet limeskal (usprøjtet)
1 tsk Friskpresset limesaft
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Syltede rødløg
½ dl Hvidvinseddike
1 Rødløg i tynde både (ca. 75 g)
6 Fuldkornspølsebrød - lunede (ca. 300 g)
100 g Mangofrugt i fine tern - gerne umoden