Rejesalat som streetfood - Opskrifter - Arla

Rejesalat som streetfood

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Server din rejesalat på helt ny måde... Knasende sprød og frisk, pakket ind i dejligt lunt brød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 300 g store, pillede og kogte rejer
  • 1 æble i fine tern, fx royal gala (ca. 150 g)
  • 5 fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
  • 1½ dl friske korianderblade
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Syltede rødløg

  • ½ dl hvidvinseddike
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)
  • 6 fuldkornspølsebrød - lunede (ca. 300 g)
  • 100 g mangofrugt i fine tern - gerne umoden

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk flødefraiche til et let skum og vend det sammen med rejer, æbler og de øvrige ingredienser - gem lidt korianderblade til pynt.

Syltede rødløg

Bring eddike i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt løgene og kog dem ved kraftig varme under låg i ca. 2 min. Sigt væden fra og dup løgene tørre.

Skær de lune brød næsten igennem, og fyld dem med rejesalaten. Læg syltede rødløg og mango på toppen og pynt med friske korianderblade.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: