Rejesalat som streetfood

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Server din rejesalat på helt ny måde... Knasende sprød og frisk, pakket ind i dejligt lunt brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • 300 g store, pillede og kogte rejer
  • 1 æble i fine tern, fx royal gala (ca. 150 g)
  • 5 fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
  • 1½ dl friske korianderblade
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Syltede rødløg

  • ½ dl hvidvinseddike
  • 1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)
  • 6 fuldkornspølsebrød - lunede (ca. 300 g)
  • 100 g mangofrugt i fine tern - gerne umoden

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk flødefraiche til et let skum og vend det sammen med rejer, æbler og de øvrige ingredienser - gem lidt korianderblade til pynt.

Syltede rødløg

Bring eddike i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt løgene og kog dem ved kraftig varme under låg i ca. 2 min. Sigt væden fra og dup løgene tørre.

Skær de lune brød næsten igennem, og fyld dem med rejesalaten. Læg syltede rødløg og mango på toppen og pynt med friske korianderblade.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen fyldige smage og syrlige touch passer særdeles godt til søde desserter. Se her hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum (og få inspiration til hvordan du også kan bruge flødefraiche i varme retter).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag