Ravigottedressingen (minus flødeskum) kan forberedes dagen før.
22206 kJ / 5307 kcal
289 kJ / 69 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 31,2 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 34,1 % | 5,8 g |
Fedt: | 34,7 % | 2,7 g |
Har du kød til overs - så prøv denne biksemad.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
1½ kg
Roastbeef af okseinderlår
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Vand
|
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
2½ kg
Skrubbede bagekartofler
|
½ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
½ dl
Ravigottesauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Piskefløde - pisket til let skum
|
300 g
Blandet grøn salat
|
---|