Rødbedefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Rødebedefrikadeller er skønne vegetarfrikadeller med masser af smag og farve. Server dem fx som fyld i pitabrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 25 små frikadeller

Antal portioner

  • 25 g smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos osten med en gaffel. Bland ost, rødbeder, havregryn og de øvrige ingredienser godt sammen til en sammenhængende fars – brug gerne hænderne. Sæt farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form halvdelen af rødbedefarsen med en ske til ca. 25 små frikadeller og steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Lad resten af smørret blive gyldent i panden og steg resten af rødbedefrikadellerne.

Tip

Du kan også stege 12 store frikadeller.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag