Rodfrugttærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Lækker tærte i lag med rodfrugter, det perfekte valg som tilbehør til vinterens retter.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rodfrugter og kartofler. Smuldr osten og bland den sammen med persille, hvidløg og oregano. Læg bagepapir i bunden af en springform (ca. 24 cm i diameter). Skær kartofler og rodfrugter i tynde skiver (brug evt. en foodprocessor). Fordel rodfrugter, kartofler og osteblanding taglagt i formen - afslut med osteblanding. Pisk æg og fløde sammen og hæld det over grøntsagerne. Bag tærten nederst i ovnen - til den er gylden. Lad den hvile i ca. 10 min. på køkkenbordet.

Tips

Rodfrugttærten kan også serveres som en frokostret.

Og den kan bruges kold dagen efter fx i madpakken.

Bagetid

Ca. 1 time og 15 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: