Rodfrugttærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Lækker tærte i lag med rodfrugter, det perfekte valg som tilbehør til vinterens retter.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rodfrugter og kartofler. Smuldr osten og bland den sammen med persille, hvidløg og oregano. Læg bagepapir i bunden af en springform (ca. 24 cm i diameter). Skær kartofler og rodfrugter i tynde skiver (brug evt. en foodprocessor). Fordel rodfrugter, kartofler og osteblanding taglagt i formen - afslut med osteblanding. Pisk æg og fløde sammen og hæld det over grøntsagerne. Bag tærten nederst i ovnen - til den er gylden. Lad den hvile i ca. 10 min. på køkkenbordet.

Tips

Rodfrugttærten kan også serveres som en frokostret.

Og den kan bruges kold dagen efter fx i madpakken.

Bagetid

Ca. 1 time og 15 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: