9202 kJ / 2199 kcal
757 kJ / 181 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 27,6 % | 12,3 g |
Kulhydrat: | 3,9 % | 1,7 g |
Fedt: | 68,5 % | 14 g |
Dejlig opskrift på godt stegt og udskåret okseculotte.
25 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1 tsk
Tørret timian
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 spsk
Hakket frisk krydderurter fx kruspersille eller rosmarin
|
1
Skinkeculotte
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Saucejævner
|
|
Kulør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|