Røsti smager bare rigtig godt. Disse kan laves i god tid og blot gratineres lige inden servering.
Sådan gør du
Skræl kartoflerne og riv dem groft. Varm olien på 2 teflonpander. Bland kartoflerne med salt og peber. Fordel halvdelen af kartoffelblandingen i de to pander og tryk dem godt sammen. Fordel spinaten på kartoflerne og læg resten af kartoffelblandingen på. Tryk godt sammen med en paletkniv. Steg røstierne ved jævn varme ca. 15 min. - til de er gyldne og samlede i bunden. Vend ved hjælp af et stort grydelåg og steg færdig ca. 15 min. på den anden side. Tilsæt evt. lidt mere olie. Lad røstierne køle af.
Skær hver røsti ud i 6 snitter og læg dem på en plade med bagepapir. Fordel den revne ost herpå og gratinér røstisnitterne midt i ovnen - til osten gyldner. Server straks.
Tip
Røstien kan - inden gratinering - opbevares tildækket i køleskabet.