Røstisnitter med ost
60+ min

Røstisnitter med ost

Røsti smager bare rigtig godt. Disse kan laves i god tid og blot gratineres lige inden servering.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Røstisnitter med ost

Røsti smager bare rigtig godt. Disse kan laves i god tid og blot gratineres lige inden servering.

Opskriften gælder for 6 personer

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Varm olien på 2 teflonpander. Bland kartoflerne med salt og peber. Fordel halvdelen af kartoffelblandingen i de to pander og tryk dem godt sammen. Fordel spinaten på kartoflerne og læg resten af kartoffelblandingen på. Tryk godt sammen med en paletkniv. Steg røstierne ved jævn varme ca. 15 min. - til de er gyldne og samlede i bunden. Vend ved hjælp af et stort grydelåg og steg færdig ca. 15 min. på den anden side. Tilsæt evt. lidt mere olie. Lad røstierne køle af.

Skær hver røsti ud i 6 snitter og læg dem på en plade med bagepapir. Fordel den revne ost herpå og gratinér røstisnitterne midt i ovnen - til osten gyldner. Server straks.

Tip

Røstien kan - inden gratinering - opbevares tildækket i køleskabet.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 50 %
Print