Røstisnitter med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Røsti smager bare rigtig godt. Disse kan laves i god tid og blot gratineres lige inden servering.

Ingredienser

Opskriften gælder for 6 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Varm olien på 2 teflonpander. Bland kartoflerne med salt og peber. Fordel halvdelen af kartoffelblandingen i de to pander og tryk dem godt sammen. Fordel spinaten på kartoflerne og læg resten af kartoffelblandingen på. Tryk godt sammen med en paletkniv. Steg røstierne ved jævn varme ca. 15 min. - til de er gyldne og samlede i bunden. Vend ved hjælp af et stort grydelåg og steg færdig ca. 15 min. på den anden side. Tilsæt evt. lidt mere olie. Lad røstierne køle af.

Skær hver røsti ud i 6 snitter og læg dem på en plade med bagepapir. Fordel den revne ost herpå og gratinér røstisnitterne midt i ovnen - til osten gyldner. Server straks.

Tip

Røstien kan - inden gratinering - opbevares tildækket i køleskabet.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: