Rugbrød med stuvede kantareller

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • fintskåret salatløg eller porre

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits svampene i smør i en stegepande til alt vandet er fordampet - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt fløden og kog ind til det halve. Tag panden af varmen. Tilsæt osten og lad den smelte. Server de stuvede kantareller på brødskiverne. Pynt med fintskåret salatløg eller porre.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde: