Rugbrød med stuvede kantareller

Rugbrød med stuvede kantareller

30 min
Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!

Sådan gør du

  • Svits svampene i smør i en stegepande til alt vandet er fordampet - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt fløden og kog ind til det halve. Tag panden af varmen. Tilsæt osten og lad den smelte. Server de stuvede kantareller på brødskiverne. Pynt med fintskåret salatløg eller porre.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5981 kJ / 1429 kcal

Næringsindhold pr. 100g

654 kJ / 156 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,7 g
Protein: 6,8 % 2,6 g
Kulhydrat: 31 % 11,9 g
Fedt: 62,2 % 11 g
Mere inspiration

Hvis nogen savner lidt kød - så sæt en frikadelle på bordet...

Frikadeller
45 min
Frikadeller
(70)
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Rensede kantareller
450 g
Smør
25 g
Et drys groft salt
Friskkværnet peber
Piskefløde
2 dl
Revet cheddar- og maasdammerost (ca. dl)
1½ dl
Groft rugbrød
4 skiver
Pynt
Fintskåret salatløg eller porre