Rugbrød med stuvede kantareller

30 min
Rugbrød med stuvede kantareller

Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!

Ingredienser

450 g Rensede kantareller
25 g Smør
Et drys groft salt
Friskkværnet peber
2 dl Piskefløde eller madlavningsfløde
75 g Revet cheddar- og maasdammerost (ca. dl)
4 skiver Groft rugbrød

Pynt

Fintskåret salatløg eller porre

Sådan gør du

  • Svits svampene i smør i en stegepande til alt vandet er fordampet - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt fløden og kog ind til det halve. Tag panden af varmen. Tilsæt osten og lad den smelte. Server de stuvede kantareller på brødskiverne. Pynt med fintskåret salatløg eller porre.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7070 kJ / 1690 kcal

Næringsindhold pr. 100g

714 kJ / 171 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,4 g
Protein: 10,3 % 4,3 g
Kulhydrat: 26,6 % 11,2 g
Fedt: 63,1 % 12,2 g
Relateret video Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

https://www.arla.dk/opskrifter/rugbrod-med-stuvede-kantareller/