Rugbrød med stuvede kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • fintskåret salatløg eller porre

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits svampene i smør i en stegepande til alt vandet er fordampet - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt fløden og kog ind til det halve. Tag panden af varmen. Tilsæt osten og lad den smelte. Server de stuvede kantareller på brødskiverne. Pynt med fintskåret salatløg eller porre.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag