Salat med røget laks og valnødder

15 min
Salat med røget laks og valnødder

En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.

Ingredienser

1 liter Renset feldsalat
1 liter Rensede babyspinatblade
200 g Varmrøget laks i mindre stykker
150 g Blåskimmelost, i mindre bidder
2 spsk Valnøddeolie
½ spsk Hvid balsamicoeddike
75 g Valnøddekerner i halve
½ tsk Havsalt, fx Læsø sydesalt
Friskkværnet peber

Tilbehør

200 g Ristet italiensk flute

Sådan gør du

  • Bland de 2 slags salatblade i et stort fad og fordel laks og ost på toppen.
  • Dryp olie og eddike på salaten og drys med valnødder, salt og peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9935 kJ / 2375 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1186 kJ / 283 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 16,7 % 11,6 g
Kulhydrat: 19,3 % 13,5 g
Fedt: 64 % 20,5 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/salat-med-roget-laks-og-valnodder/