Salat med røget laks og valnødder
15 min
•
En spændende kombination af skimmelost og røget laks. Nemt og hurtigt.
Ingredienser
|
1 liter
Renset feldsalat
|
|
|---|---|
|
1 liter
Rensede babyspinatblade
|
|
|
200 g
Varmrøget laks i mindre stykker
|
|
|
150 g
Blåskimmelost, i mindre bidder
|
|
|
2 spsk
Valnøddeolie
|
|
|
½ spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
|
75 g
Valnøddekerner i halve
|
|
|
½ tsk
Havsalt, fx Læsø sydesalt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
200 g
Ristet italiensk flute
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1185 kJ / 283 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 11,6 g |
| Fedt: | 20,5 g |
| Kulhydrat: | 13,5 g |