Kålsalat med kylling i hoisinsauce
45 min
•

Kålen bliver suppleret af nudler og kyllingekød der bliver saftigt og lækkert af den indkogte let karamelliserede hoisinsauce. På toppen af salaten er der sprødt stegt kyllingeskind.
Ingredienser
Limedressing
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ tsk
Flydende honning
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sprødt kyllingeskind
700 g
Kyllingeoverlår
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 dl
Hoisinsauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
400 g
Afkølede, kogte glasnudler eller risnudler (af 100 g rå)
|
|
---|---|
400 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
4
Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
|
|
1 dåse
Afdryppede vandkastanjer i tynde skiver (ca. 140 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Frisk koriander
|
---|
Sådan gør du
Limedressing
Sprødt kyllingeskind
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 8,7 g |
Fedt: | 4 g |
Kulhydrat: | 8,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
