Hjertegryde
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 40 min
Fryseegnet
•
Hjertegryde er en velsmagende opskrift med grisehjerter, som smager lækkert! Glæd dig!
Ingredienser
|
2
Grisehjerter
|
|
|---|---|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
|
25 g
Smør
|
|
|
1 tsk
Tørret basilikum
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
|
2 spsk
Saucejævner
|
|
1 kg
Skrællede kartofler
|
|
|---|---|
|
300 g
Blandet grøn salat
|
Sådan gør du
Hjertegryde
Kartoffelsne
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hjertegryden kan fryses - så lav gerne en stor portion, så har du nem mad en dag, det skal gå stærkt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
308 kJ / 74 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 4,7 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 8,4 g |