Hjertegryde
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 40 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Hjertegryde er en velsmagende opskrift med grisehjerter, som smager lækkert! Glæd dig!
Ingredienser
2
Grisehjerter
|
|
---|---|
3
Grofthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
25 g
Smør
|
|
1 tsk
Tørret basilikum
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Saucejævner
|
1 kg
Skrællede kartofler
|
|
---|---|
300 g
Blandet grøn salat
|
Sådan gør du
Hjertegryde
Kartoffelsne
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hjertegryden kan fryses - så lav gerne en stor portion, så har du nem mad en dag, det skal gå stærkt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
308 kJ / 74 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 4,7 g |
Fedt: | 2,3 g |
Kulhydrat: | 8,4 g |
