Kålsalat med kylling i hoisinsauce
45 min

Kålen bliver suppleret af nudler og kyllingekød der bliver saftigt og lækkert af den indkogte let karamelliserede hoisinsauce. På toppen af salaten er der sprødt stegt kyllingeskind.

Ingredienser
4 personer
Limedressing
250 g Kvark, græsk yoghurt eller fraiche | |
---|---|
2 spsk Friskpresset limesaft | |
1½ tsk Flydende honning | |
½ tsk Stødt chili | |
½ tsk Groft salt |
Sprødt kyllingeskind
700 g Kyllingeoverlår | |
---|---|
½ tsk Groft salt |
2 tsk Rapsolie | |
---|---|
1 dl Hoisinsauce | |
½ tsk Groft salt |
400 g Afkølede, kogte glasnudler eller risnudler (af 100 g rå) | |
---|---|
400 g Fintsnittet hvidkål eller spidskål | |
4 Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g) | |
1 dåse Afdryppede vandkastanjer i tynde skiver (ca. 140 g) | |
1 tsk Groft salt |
2 dl Frisk koriander |
---|
Sådan gør du
Limedressing
Sprødt kyllingeskind
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8581 kJ / 2051 kcal
Næringsindhold pr. 100g
434 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 33,9 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 32,3 % | 8,2 g |
Fedt: | 33,8 % | 4 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.