Saltkogte kartofler med mojo rojosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Småt, godt og salt fra Canarie-øerne.

Ingredienser

Antal portioner

Mojo rojosauce

  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk sød fransk sennep
  • 1 dl rapsolie
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 nip groft salt
  • 1 spsk hakkede friske timianblade
  • 1 tsk paprika
  • 1 nip cayennepeber
  • 12 små kartofler med skræl
  • ½ liter vand
  • ½ dl groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Mojo rojosauce

Rør æggeblomme og sennep godt sammen. Pisk fedtstoffet i en en fin stråle. Tilsæt hvidløg, salt, timian, paprika og cayennepeber og smag til.

Skrub kartoflerne godt. Bring vand og salt i kog. Tilsæt kartoflerne og kog dem 12-13 min. - til de er knap møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Server de salte kartofler sammen med mojo rojosaucen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: