Saltkogte kartofler med mojo rojosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Småt, godt og salt fra Canarie-øerne.

Ingredienser

Antal portioner

Mojo rojosauce

  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk sød fransk sennep
  • 1 dl rapsolie
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 nip groft salt
  • 1 spsk hakkede friske timianblade
  • 1 tsk paprika
  • 1 nip cayennepeber
  • 12 små kartofler med skræl
  • ½ liter vand
  • ½ dl groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Mojo rojosauce

Rør æggeblomme og sennep godt sammen. Pisk fedtstoffet i en en fin stråle. Tilsæt hvidløg, salt, timian, paprika og cayennepeber og smag til.

Skrub kartoflerne godt. Bring vand og salt i kog. Tilsæt kartoflerne og kog dem 12-13 min. - til de er knap møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Server de salte kartofler sammen med mojo rojosaucen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: