Saltede mandler
45 min
Fryseegnet
•
Hjemmelavede saltede mandler er nemme at lave og altid lækre. Disse sprøde saltmandler er gode både i salater, som del af en tapas og som snack. Du kan lave dine mandler i ovn - i større portioner og så opbevare dem i fryseren. Saltede mandler smager lige godt uanset om de er lune, kolde eller iskolde direkte fra fryseren.
Ingredienser
Saltede mandler
|
200 g
Mandler
|
|
|---|---|
|
2 dl
Vand (lillefingervarmt)
|
|
|
3 spsk
Fint salt
|
|
|
10 g
Smør
|
Sådan gør du
Saltede mandler
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Prøv at tilsætte andre krydderier sammen med salt. Chili, paprika eller fx garam masala.
Saltede mandler er virkelig gode i salater - det giver både smag og knas.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1069 kJ / 255 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 8,1 g |
| Protein: | 8,9 g |
| Fedt: | 24,7 g |
| Kulhydrat: | 0,2 g |