9861 kJ / 2357 kcal
444 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 32 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 12 g |
Fedt: | 22,2 % | 2,7 g |
Sådan steger du en perfekt flanksteak.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Flanksteak (ca. 500 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Meget fintsnittet hvidkål
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
1 dl
Grofthakket frisk dild
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatsalsa
|
|
4
Grove sandwichboller
|
|
1 dl
Tomatsalsa
|
|
100 g
Syltede agurker i lange skiver
|