Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål

Nøglehulsmærket opskrift

Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål

Bedømmelse

(11 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

En god mættende sandwich. Eller måske snarere en burger - med stegt oksekød, hvidkålssalat, syltede agurker og krydret hytteost.

Ingredienser

Antal portioner

Flanksteak

  • 15 g smør
  • 1 flanksteak (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tomatkrydret hvidkål

  • 400 g meget fintsnittet hvidkål
  • 250 g cherrytomater i kvarte
  • 1 dl hakkede friske dildkviste
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 3 spsk mild salsa - krydret tomatsauce
  • 4 grove sandwichboller
  • 1 dl mild salsa - krydret tomatsauce
  • 100 g syltede agurker i lange skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Flanksteak

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 16 min. - vend af og til.

Tomatkrydret hvidkål

Vend hvidkål, tomater, dild og salt sammen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag den tomatkrydrede hvidkål til.

Vend hytteost og salsa sammen. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister. Skær flanksteaken i tynde skiver. Smør bollerne med salsa og læg dem sammen om flanksteak, agurker, krydret hytteost og lidt hvidkål. Server straks de lune boller sammen med resten af den tomatkrydrede hvidkål.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 28 %

Kilde: