Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål
30 min
•
Denne sandwich med flaksteak tilfredsstiller de flestes ønske om en fyldig sandwich med smag og bil. Eller måske er det snarere en burger - med stegt oksekød, hvidkålssalat, syltede agurker og krydret hytteost.
Ingredienser
Flanksteak
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tomatkrydret hvidkål
400 g
Meget fintsnittet hvidkål
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
1 dl
Grofthakket frisk dild
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatsalsa
|
|
4
Grove sandwichboller
|
|
1 dl
Tomatsalsa
|
|
100 g
Syltede agurker i lange skiver
|
Sådan gør du
Flanksteak
Tomatkrydret hvidkål
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9299 kJ / 2223 kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 29,9 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 12,5 g |
Fedt: | 21,5 % | 2,5 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.