Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål

Sandwich med flanksteak og tomatkrydret hvidkål

30 min
Denne sandwich med flaksteak tilfredsstiller de flestes ønske om en fyldig sandwich med smag og bil. Eller måske er det snarere en burger - med stegt oksekød, hvidkålssalat, syltede agurker og krydret hytteost.

Sådan gør du

Flanksteak
  • Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 16 min. - vend af og til.
Tomatkrydret hvidkål
  • Vend hvidkål, tomater, dild og salt sammen i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag den tomatkrydrede hvidkål til.
  • Vend hytteost og salsa sammen. Flæk bollerne og rist dem på en brødrister. Skær flanksteaken i tynde skiver. Smør bollerne med salsa og læg dem sammen om flanksteak, agurker, krydret hytteost og lidt hvidkål. Server straks de lune boller sammen med resten af den tomatkrydrede hvidkål.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10217 kJ / 2442 kcal

Næringsindhold pr. 100g

461 kJ / 110 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 31,5 % 8,5 g
Kulhydrat: 45 % 12,2 g
Fedt: 23,5 % 2,9 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Flanksteak
Smør
15 g
Flanksteak (ca. 500 g)
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Tomatkrydret hvidkål
Meget fintsnittet hvidkål
400 g
Cherrytomater i kvarte
250 g
Hakkede friske dildkviste
1 dl
Groft salt
½ tsk
200 g
Mild salsa - krydret tomatsauce
3 spsk
Grove sandwichboller
4
Mild salsa - krydret tomatsauce
1 dl
Syltede agurker i lange skiver
100 g