10217 kJ / 2442 kcal
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 31,5 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 45 % | 12,2 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Smør
|
15 g |
---|---|
Flanksteak (ca. 500 g)
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Meget fintsnittet hvidkål
|
400 g |
---|---|
Cherrytomater i kvarte
|
250 g |
Hakkede friske dildkviste
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
200 g | |
Mild salsa - krydret tomatsauce
|
3 spsk |
Grove sandwichboller
|
4 |
Mild salsa - krydret tomatsauce
|
1 dl |
Syltede agurker i lange skiver
|
100 g |