Skidne æg
30 min
•
Skidne æg er en skøn klassisk ret, som smager af påske! Skidne æg kan fx indgå som én af flere retter til påskefrokosten.
Ingredienser
8
Æg
|
---|
50 g
Smør
|
|
---|---|
50 g
Hvedemel
|
|
½ liter
Mælk
|
|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Friskklippet karse
|
---|
Tilbehør
240 g
Groft rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7472 kJ / 1786 kcal
Næringsindhold pr. 100g
571 kJ / 136 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 19,9 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 35,9 % | 12 g |
Fedt: | 44,2 % | 6,8 g |
Relateret video
Sådan koger du æg
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.