Skinkeschnitzler i svampe-teriyakisauce
30 min
•

Skinkeschnitzler er rigtig hurtige at tilberede, og det er sikkert en af grundene til at de er så populære. Her serverer vi skinkeschnitzlerne i en lækker sammensætning med æbleris og flødesauce med champignon, hvor japansk teriyakisauce giver masser af smag til retten. Skinkeschnitzler skal endelig ikke steges for længe, hvis du vil bevare kødet saftigt.
Ingredienser
Æbleris
5 dl
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
2
Røde æbler i små tern, fx jonagored (ca. 250 g)
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
Schnitzler
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
Svampe-teriyakisauce
20 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i kvarte
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2½ spsk
Teriyakisauce
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
Pynt
Blade af bredbladet persille
|
---|
Sådan gør du
Æbleris
Schnitzler
Svampe-teriyakisauce
Du kan udskifte æbler med pærer - og/eller de brune ris med fx perlespelt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11812 kJ / 2823 kcal
Næringsindhold pr. 100g
518 kJ / 124 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 18,8 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 14,8 g |
Fedt: | 32,5 % | 4,6 g |
