Skinkeschnitzler i svampe-teriyakisauce
30 min
•
Skinkeschnitzler er rigtig hurtige at tilberede, og det er sikkert en af grundene til at de er så populære. Her serverer vi skinkeschnitzlerne i en lækker sammensætning med æbleris og flødesauce med champignon, hvor japansk teriyakisauce giver masser af smag til retten. Skinkeschnitzler skal endelig ikke steges for længe, hvis du vil bevare kødet saftigt.
Ingredienser
Æbleris
|
5 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
|
2
Røde æbler i små tern, fx jonagored (ca. 250 g)
|
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
Schnitzler
|
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
20 g
Smør
|
Svampe-teriyakisauce
|
20 g
Smør
|
|
|---|---|
|
450 g
Champignoner i kvarte
|
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|
2½ spsk
Teriyakisauce
|
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
Pynt
|
Blade af bredbladet persille
|
|---|
Sådan gør du
Æbleris
Schnitzler
Svampe-teriyakisauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan udskifte æbler med pærer - og/eller de brune ris med fx perlespelt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
519 kJ / 124 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 5,7 g |
| Fedt: | 4,6 g |
| Kulhydrat: | 14,8 g |