Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte
                                
                                     20 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.
Ingredienser
Rugbrødscroutoner
| 
                                     
                                            
                                                    150 g
                                                Mørkt rugbrød i små tern
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    15 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2 spsk
                                                Akaciehonning
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    2½ dl
                                                Skyr med vanilje
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    ½ liter
                                                Kærnemælk
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    250 g
                                                Jordbær i kvarte
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    150 g
                                                Cantaloupemelon i små tern eller kugler
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Fintstrimlede mynteblade
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Rugbrødscroutoner
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Få en pink udgave ved at udskifte melonen med jordbær og lav en puré. Blend 150 g jordbær med 1 spsk akaciehonning fra toppingen. Vend jordbærpureen i koldskålen og server den med friske jordbær, mynte og rugbrødscroutoner.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g | 
| Protein: | 3,8 g | 
| Fedt: | 1,3 g | 
| Kulhydrat: | 11,4 g | 
            Relateret video
            Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrøg og mynte
            
    Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.