Små ostesouffléer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

60+ min

Velsmurte souffléforme gør det nemt at lykkes. Server straks.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ spsk rapsolie

Hertil

  • 300 g blandet grøn salat
  • 75 g friske bær, hindbær
  • 25 g grofthakkede mandler
  • ½ dl olie-eddikedressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og lidt af mælken sammen i en lille tykbundet gryde. Tilsæt resten af mælke og bring blandingen i kog under piskning. Lad jævningen køle godt af. Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommer, salt, muskatnød, cayennepeber, majsstivelse og ost i jævningen. Pisk hviderne til et stift skum og vend det i æggeblandingen. Smør 6 små portionsforme (a ca. 2½ dl) med fedtstof og fordel dejen heri. Bag dem nederst i ovnen og server dem straks sammen med salat.

Bagetid

15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Frysetip

Kan fryses inden bagning. Tøs op og bages.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: