Det er meget klassisk, det er meget fransk, men det er ikke nødvendigvis meget svært. Prøv kræfter med de klassiske små ostesouffléer, og imponer dine gæster. Hemmeligheden bag de små ostesouffléer er at få vendt alle ingredienserne sammen til en ensartet masse, men samtidig bibeholde luft i massen. Og så skal du servere dine små ostesouffléer med det samme - her må gæsterne rette ind efter maden, for ostesoufflé skal serveres når ostesoufflé er færdig, ikke når det passer gæsterne.
Her en anden dejlig kombination med ost og hindbærsalat.
Du kan udskifte noget af osten med tex-mex ost, hvis du har lyst til en stærk ostesoufflé.
7703 kJ / 1841 kcal
646 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20,4 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 15,2 % | 5,8 g |
Fedt: | 64,4 % | 11,2 g |