Soja-ingefærsauce

Soja-ingefærsauce

15 min Tilbehør
Soja-ingefærsauce er en super let og virkelig velsmagende sauce, der går godt til de fleste fisk og skaldyr. Trods den gode smag, består soja-ingefærsaucen af bare tre ingredienser. Og ikke nok med det, så laver din soja-ingefærsauce stort set sig selv. Soja-ingefærsauce gør det let at imponere de gæster, du serverer fisk for.
Mere inspiration

Her ser du saucen sammen med tunbøf og nudelsalat.

Tunbøf
45 min
Tunbøf
(4)
Velbekomme!
Tip

Saucen passer specielt godt rå eller lynstegte tunbøffer eller grillede kammuslinger.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1152 kJ / 1152 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1890 kJ / 452 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 2,1 % 2,4 g
Kulhydrat: 3,9 % 4,4 g
Fedt: 94 % 48 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser