Soja-ingefærsauce er en super let og virkelig velsmagende sauce, der går godt til de fleste fisk og skaldyr. Trods den gode smag, består soja-ingefærsaucen af bare tre ingredienser. Og ikke nok med det, så laver din soja-ingefærsauce stort set sig selv. Soja-ingefærsauce gør det let at imponere de gæster, du serverer fisk for.
Saucen passer specielt godt rå eller lynstegte tunbøffer eller grillede kammuslinger.
4819 kJ / 1152 kcal
1890 kJ / 452 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 2,1 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 3,9 % | 4,4 g |
Fedt: | 94 % | 48 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.