Et lækkert brød med græskar.
Du kan også toppe det bagte spaghettigræskar op med pesto og ristede græskarkerner.
7105 kJ / 1698 kcal
272 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 15,3 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 37,8 % | 6,1 g |
Fedt: | 46,9 % | 3,4 g |
Spaghettigræskar
|
1 |
---|---|
Olivenolie
|
2 spsk |
Flagesalt
|
1 tsk |
Smør
|
20 g |
---|---|
Zittauerløg, grofthakket
|
2 |
Fed hvidløg, finthakket
|
2 |
Hakkede tomater
|
1 dåse |
Hot tacosauce
|
2 dl |
Arla Karolines Køkken® økologisk revet Mozzarella 20%
|
175 g |
---|
Frisk koriander
|
1 bundt |
---|---|
Grøn chilipeber i skiver
|
1 |
Limefrugt i både
|
1 |