Spaghettigræskar
•
&format=webp)
Når du først får taget på disse spaghettigræskar er det en helt enkelt opskrift at lave. Først skal spaghettigræskarret bages i ovnen, så den blive blød - og herefter kan du med en gaffel rive fine "spaghetti-tråde" af kødet. Spaghettitrådene overhældes med en lækker tomatsauce og gratineres med ost.
Ingredienser
Bagt spaghettigræskar
1
Spaghettigræskar
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
Tomatsauce
20 g
Smør
|
|
---|---|
2
Løg, grofthakket
|
|
2
Fed hvidløg, finthakket
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
2 dl
Hot tacosauce
|
175 g
Revet mozzarellaost
|
---|
1 bundt
Frisk koriander
|
|
---|---|
1
Grøn chilipeber i skiver
|
|
1
Limefrugt i både
|
Sådan gør du
Gratinering:
Tag de bløde halve spaghettigræskar ud af ovnen og vend dem om. Riv i græskarkødet med en gaffel - så det trækker "spaghettitråde".
Kom tomatsaucen i græskarrene og fordel osten herover.
Gratinér spaghettigræskarrene i ovnen i ca. 10 min. ved 225° - varmluftsovn.
Bagt spaghettigræskar
Tomatsauce
Du kan også toppe det bagte spaghettigræskar op med pesto og ristede græskarkerner.
