Tag de bløde halve spaghettigræskar ud af ovnen og vend dem om. Riv i græskarkødet med en gaffel - så det trækker "spaghettitråde".
Kom tomatsaucen i græskarrene og fordel osten herover.
Gratinér spaghettigræskarrene i ovnen.
Ca. 30 min. ved 225° - varmluftovn (bagetid afhænger af størrelsen på græskarret)
Ca. 10 min. ved 225° - varmluftsovn.
Du kan også toppe det bagte spaghettigræskar op med pesto og ristede græskarkerner.
6817 kJ / 1629 kcal
260 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17,3 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 6,1 g |
Fedt: | 43 % | 3 g |
1
Spaghettigræskar
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
2
Løg, grofthakket
|
|
2
Fed hvidløg, finthakket
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
2 dl
Hot tacosauce
|
175 g
Revet mozzarellaost
|
---|
1 bundt
Frisk koriander
|
|
---|---|
1
Grøn chilipeber i skiver
|
|
1
Limefrugt i både
|