Spaghettigræskar

Spaghettigræskar

Hovedret
Når du først får taget på disse spaghettigræskar er det en helt enkelt opskrift at lave. Først skal spaghettigræskarret bages i ovnen, så den blive blød - og herefter kan du med en gaffel rive fine "spaghetti-tråde" af kødet. Spaghettitrådene overhældes med en lækker tomatsauce og gratineres med ost.
Mere inspiration

Et lækkert brød med græskar.

Græskarbrød
60+ min
Græskarbrød
(32)
Velbekomme!
Variation

Du kan også toppe det bagte spaghettigræskar op med pesto og ristede græskarkerner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7067 kJ / 1689 kcal

Næringsindhold pr. 100g

270 kJ / 65 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 15,3 % 2,4 g
Kulhydrat: 36,9 % 5,9 g
Fedt: 47,8 % 3,5 g

Ingredienser