Spinatvafler med stenbiderrogn

30 min Forret

Spinatvafler med stenbiderrogn - de grønne spinatvafler smager fantastisk med frisk stenbiderrogn og en luftig dressing. En stor forret som helt sikkert imponerer.

Spinatvafler med stenbiderrogn
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6983 kJ / 1669 kcal

Næringsindhold pr. 100g

847 kJ / 202 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 14,9 % 7,4 g
Kulhydrat: 18,2 % 9,1 g
Fedt: 66,9 % 15,3 g
Tips

Er du til sprøde vafler kan du holde dem lune i ovnen ved ca. 200°. Er du til bløde vafler kan du holde dem lune under et låg eller viskestykke. I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.

Ingredienser