Kagerne kan også tilberedes uden mandler og serveres som "kammerjunkere" til koldskål. Form dejen til ca. 35 cm lange stænger og forbag dem som nævnt i opskriften. Skær de bagte stænger i ½ cm tykke skiver og bag dem færdige. Af portionen bliver der ca. 120 "kammerjunkere". Både sprøde kager og "kammerjunkere" kan opbevares i en tæt kagedåse.
13674 kJ / 3268 kcal
1688 kJ / 403 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6 g |
Protein: | 9,9 % | 9,9 g |
Kulhydrat: | 46 % | 45,7 g |
Fedt: | 44,1 % | 20,1 g |
2
Æg
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
50 g
Smør - smeltet og afkølet
|
|
200 g
Usmuttede mandler
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|