Squashfritter
50 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Sprøde ovnbagte squashfritter - sprøde udenpå og bløde indeni. Spis dem med en lækker hjemmelavet holiday dip, eller hvad du ellers foretrækker at dyppe dine salte snacks i. Du kan sagtens bruge andre grøntsager og give dem et spicy pift med dit yndlingskrydderi.
Ingredienser
1
Squash
|
|
---|---|
½ dl
Fuldkornshvedemel eller grahamsmel
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
2 dl
Pankorasp
|
|
50 g
Fintrevet lagret cheddarost
|
|
2
Æg
|
Holiday dip
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Fintsnittet purløg eller forårsløg
|
|
2 tsk
Fintrevet løg
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Mild paprika
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Holiday dip
De sprøde fritter kan også laves med andre grøntsager, fx broccoli eller gulerødder. Lagret cheddarost kan erstattes af andre lagrede oste, fx parmigiano reggiano Skal fritterne have endnu mere smag, kan du tilsætte krydderier til melet eller pankoblandingen, fx chili, spidskommen, friske urter eller hvidløg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3872 kJ / 925 kcal
Næringsindhold pr. 100g
545 kJ / 130 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 20,3 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 11,9 g |
Fedt: | 42,5 % | 6,3 g |