Steaksalat med chilikrydret hytteostmayo
45 min
•
Grillet oksekød, chilikrydret mayo, bløde løg og sprøde brødcroutoner. Det hele samlet i en salat med friske grøntsager...så er der vist både til herrerne og damerne.
Ingredienser
Chilikrydret hytteostmayo
|
1
Renset rød chilipeber i grove stykker
|
|
|---|---|
|
15 g
Soltørrede tomater
|
|
|
10 g
Ansjosfileter
|
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
2 spsk
Vand
|
|
|
200 g
Hytteost
|
|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
Bløde løg
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
4
Løg i tynde både (ca. 400 g)
|
|
|
1 dl
Vand
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Landbrød revet i bidder
|
|---|
|
1
Rødløg i halve tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
|---|---|
|
100 g
Renset rucolasalat
|
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
Sådan gør du
Chilikrydret hytteostmayo
Bløde løg
Ristning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 7,8 g |
| Fedt: | 2,1 g |
| Kulhydrat: | 9,6 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.