Stuvede kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Flødestuvede kartofler som bedstemor lavede dem. Velegnet til en god steg eller til en buffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg små kartofler
  • 50 g smør
  • 2 spsk vand
  • 4 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • hakket frisk kruspersille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i skiver. Giv smør og vand et opkog og tilsæt fløde, salt, peber og kartoffelskiver. Varm de stuvede kartofler godt igennem og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag