Stuvede kartofler

Stuvede kartofler

60+ min
Flødestuvede kartofler som bedstemor lavede dem. Velegnet til en god steg eller til en buffet.

Sådan gør du

  • Vask, kog, pil og afkøl kartoflerne og skær dem i skiver. Giv smør og vand et opkog og tilsæt fløde, salt, peber og kartoffelskiver. Varm de stuvede kartofler godt igennem og smag til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7475 kJ / 1787 kcal

Næringsindhold pr. 100g

502 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 6,8 % 2 g
Kulhydrat: 42,8 % 12,7 g
Fedt: 50,4 % 6,8 g

Ingredienser

Små kartofler
1 kg
Smør
50 g
Vand
2 spsk
4 dl
Groft salt
1½ tsk
Friskkværnet peber
Pynt
Hakket frisk kruspersille