Stuvet hvidkål - med fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(110 vurderinger)

45 min

Hmmm.. stuvet hvidkål, som mor lavede den. Serveres med dejlige hjemmelavede dunser.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de groveste blade fra hvidkålshovedet. Skær kålen i store stykker og kom dem i kogende vand tilsat salt. Kog kålen ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Lad den dryppe af i en sigte. Pak den afkølede kål i et viskestykke og vrid den fri for væde. Hak kålen fint med en kniv. Kom smør, fløde og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tilsæt kål, salt og peber. Bring atter blandingen i kog, stadig under omrøring og smag til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 72 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: