Stuvet hvidkål - med fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(131 vurderinger)

45 min

Hmmm.. stuvet hvidkål, som mor lavede den. Serveres med dejlige hjemmelavede dunser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de groveste blade fra hvidkålshovedet. Skær kålen i store stykker og kom dem i kogende vand tilsat salt. Kog kålen ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Lad den dryppe af i en sigte. Pak den afkølede kål i et viskestykke og vrid den fri for væde. Hak kålen fint med en kniv. Kom smør, fløde og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tilsæt kål, salt og peber. Bring atter blandingen i kog, stadig under omrøring og smag til.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 72 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag