Stuvet hvidkål - med fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(130 vurderinger)

45 min

Hmmm.. stuvet hvidkål, som mor lavede den. Serveres med dejlige hjemmelavede dunser.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de groveste blade fra hvidkålshovedet. Skær kålen i store stykker og kom dem i kogende vand tilsat salt. Kog kålen ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Lad den dryppe af i en sigte. Pak den afkølede kål i et viskestykke og vrid den fri for væde. Hak kålen fint med en kniv. Kom smør, fløde og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tilsæt kål, salt og peber. Bring atter blandingen i kog, stadig under omrøring og smag til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,9 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 72 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag