Suppe med rejer og fersken
15 min
&format=webp)
Karrysuppe med rejer og fersken er en gammel klassiker. Her er den i en fornyet og hurtig udgave. Velegnet som både forret og til hurtig aftensmad.

Ingredienser
4 personer
1 spsk Rapsolie | |
---|---|
2 Finthakkede løg (ca. 150 g) | |
2 Store finthakkede fed hvidløg | |
3 Porrer i tynde ringe (ca. 275 g) | |
1 liter Karrysuppe | |
1 spsk Grøntsagsbouillon pulver | |
2 dl Vand | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
225 g Afdryppede ferskner fra dåse i små tern (gem lagen) | |
---|---|
300 g Afdryppede rejer | |
3 spsk Finthakkede porrer | |
1 tsk Finthakket rød chilipeber |
Tilbehør
240 g Ristet flutes |
---|
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8253 kJ / 1973 kcal
Næringsindhold pr. 100g
337 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 20,4 % | 4 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 10,3 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,5 g |