Suppe med rejer og fersken
15 min
•
Karrysuppe med rejer og fersken er en gammel klassiker. Her er den i en fornyet og hurtig udgave. Velegnet som både forret og til hurtig aftensmad.
Ingredienser
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
|
3
Porrer i tynde ringe (ca. 275 g)
|
|
|
1 liter
Karrysuppe
|
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon pulver
|
|
|
2 dl
Vand
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
225 g
Afdryppede ferskner fra dåse i små tern (gem lagen)
|
|
|---|---|
|
300 g
Afdryppede rejer
|
|
|
3 spsk
Finthakkede porrer
|
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
Tilbehør
|
240 g
Ristet flutes
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g |
| Protein: | 4 g |
| Fedt: | 2,5 g |
| Kulhydrat: | 10,3 g |