Sushiris
1 time 5 min
•
&format=webp)
Den perfekte sushi kræver perfekte sushiris. Sushiris skal tilberedes med den rette teknik, da konsistensen på sushiris er altafgørende for din sushi. Sushiris er små, hvide polerede ris, som klistrer på den helt rigtige måde til sushi. Det er er vigtigt at have styr på behandling og kogning af sushiris - og teknikken får du lige her. En udførlig og nem opskrift på kogning af sushiris.
Ingredienser
Sushiris
450 g
Sushiris
|
|
---|---|
5 dl
Vand
|
|
½ dl
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
¾ dl
Riseddike
|
Sådan gør du
Sushiris
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan med fordel koge risene dagen før.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7671 kJ / 1833 kcal
Næringsindhold pr. 100g
712 kJ / 170 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 6,5 % | 2,7 g |
Fedt: | 2,8 % | 0,5 g |
Kulhydrat: | 90,7 % | 37,9 g |
