Svampebolognese

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En skøn og hurtig ret med masser af smag. Steg bacon, svampe og løg, kog pasta og vend sammen med sauce og basilikum - og der er serveret....Buon appetito!

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g bacon i tern

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 400 g tørret pasta, fx spiraler - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom baconternene i en kold sauterpande og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg til baconen er gylden og sprød. Lad baconternene dryppe af på køkkenrulle.

Tør sauterpanden af og lad smørret blive gyldent. Steg champignonerne i ca. 4 min., eller til de er tørre. Tilsæt forårsløg eller porre og steg i yderligere ca. 1 min. Kom sauce, stegt bacon og salt i panden og varm godt igennem. Vend bøgehatte og basilikum i og smag til.

Kom svampesaucen i en skål og drys med basilikumblade. Server med nykogt pasta.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde: