Svampebolognese - Opskrifter - Arla

Svampebolognese

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

En skøn og hurtig ret med masser af smag. Steg bacon, svampe og løg, kog pasta og vend sammen med sauce og basilikum - og der er serveret....Buon appetito!

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g bacon i tern

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 400 g tørret pasta, fx spiraler - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom baconternene i en kold sauterpande og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg til baconen er gylden og sprød. Lad baconternene dryppe af på køkkenrulle.

Tør sauterpanden af og lad smørret blive gyldent. Steg champignonerne i ca. 4 min., eller til de er tørre. Tilsæt forårsløg eller porre og steg i yderligere ca. 1 min. Kom sauce, stegt bacon og salt i panden og varm godt igennem. Vend bøgehatte og basilikum i og smag til.

Kom svampesaucen i en skål og drys med basilikumblade. Server med nykogt pasta.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,5 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: