Syltede abrikoser

Syltede abrikoser

60+ min
Lækkert til lyse oste eller skimmelost - server ristet brød eller kiks til. Det er dejligt!

Sådan gør du

  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring hvidvin, vaniljestang og -korn i kog. Tilsæt abrikoser og kog dem i ca. 3 min. Skær imens appelsinen i tynde skiver. Tag abrikoserne af varmen og tilsæt appelsinskiverne. Kom de syltede abrikoser og appelsinskiver i et glas og opbevar dem tildækket i køleskabet.
Tip
  • Abrikoserne er gode til ost, fx mild gul ost, brie, og skimmeloste. Server ristet brød eller kiks til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2758 kJ / 659 kcal

Næringsindhold pr. 100g

406 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 4,9 % 1,2 g
Kulhydrat: 87,4 % 20,9 g
Fedt: 2,5 % 0,3 g
Alkohol: 5,2 % 1 g
Mere inspiration

Det er både afslappende og dejligt at sylte - prøv disse rødbeder..

Syltede rødbeder
60+ min
Syltede rødbeder
(31)
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

Vaniljestang
1
Sød hvidvin
2 dl
Tørrede abrikoser
300 g
Økologisk appelsin
1