Syltede abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Lækkert til lyse oste eller skimmelost - server ristet brød eller kiks til. Det er dejligt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 vaniljestang
  • 2 dl sød hvidvin
  • 300 g tørrede abrikoser
  • 1 økologisk appelsin

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring hvidvin, vaniljestang og -korn i kog. Tilsæt abrikoser og kog dem i ca. 3 min. Skær imens appelsinen i tynde skiver. Tag abrikoserne af varmen og tilsæt appelsinskiverne. Kom de syltede abrikoser og appelsinskiver i et glas og opbevar dem tildækket i køleskabet.

Tip

Abrikoserne er gode til ost, fx mild gul ost, brie, og skimmeloste. Server ristet brød eller kiks til.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 5 %
  • Alkohol: 12 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag