Syltede abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Lækkert til lyse oste eller skimmelost - server ristet brød eller kiks til. Det er dejligt!

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 vaniljestang
  • 2 dl sød hvidvin
  • 300 g tørrede abrikoser
  • 1 økologisk appelsin

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bring hvidvin, vaniljestang og -korn i kog. Tilsæt abrikoser og kog dem i ca. 3 min. Skær imens appelsinen i tynde skiver. Tag abrikoserne af varmen og tilsæt appelsinskiverne. Kom de syltede abrikoser og appelsinskiver i et glas og opbevar dem tildækket i køleskabet.

Tip

Abrikoserne er gode til ost, fx mild gul ost, brie, og skimmeloste. Server ristet brød eller kiks til.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 5 %
  • Alkohol: 12 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: