Syltede hvidløg er små smagsbomber der kan indgå i mange forskellige sammenhænge. Server fx de appelsinsyltede hvidløg som tilbehør til fisk, i salater eller som en ekstra lille snack på dit tapasbord. Hvidløgsfedene bliver først blancheret ad flere omgange, så den skarpe hvidløgssmag aftager en smule. Derefter bliver de syltet i en lage af appelsin, eddike og sukker. Tilsammen giver det en virkelig lækker lille smagsforstærker, der er fantastik til mange måltider. Du kan have de syltede hvidløg stående i køleskabet længe, så du altid har en dejlig smagsgivende ingrediens klar.
Husk at holde en god hyggiejne, når du serverer og opbevarer de syltede hvidløg. Så kan de holde rigtig længe på køl. Er du glad for det stærke - så prøv at komme ringe af chili incl. kerner i lagen.
2445 kJ / 584 kcal
101 kJ / 24 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 6,2 % | 0,4 g |
Kulhydrat: | 92 % | 5,5 g |
Fedt: | 1,8 % | 0 g |