Tærtedej - til søde tærter
45 min
Fryseegnet
•
Dejlig nem hjemmelavet tærtedej - til søde tærter. Du kan trykke dejen ud i formen med fingrene eller rulle den ud med en kagerulle, alt efter hvad du foretrækker.
Ingredienser
Dej
|
175 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Flormelis
|
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
|
1
Æggeblomme
|
Sådan gør du
Tærtedej
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Skal det gå lidt hurtigere kan du springe tiden i køleskabet over - eller stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned.
Tærtebunden kan fryses både bagt og ubagt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1966 kJ / 470 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g |
| Protein: | 5,7 g |
| Fedt: | 28,7 g |
| Kulhydrat: | 47,5 g |