Tarteletter med asparges og kylling

Tarteletter med asparges og kylling

45 min Forret

Prøv tarteletter med asparges og kylling - en ny udgave af den klassiske tarteletter med høns i asparges. Det er aspargesstuvningen, der giver den kendte smag, også her i tarteletter med kylling og asparges, hvor der er skruet op for aspargesene og mængden af kyllingekød er sat ned. Men det opdager du faktisk ikke. Giv dine tarteletter ekstra sprødhed med et stykke sprødt kyllingeskind og lad den grønne pynt følge sæsonen. Her et forslag til både sommer og vinter topping.

Mere inspiration

Du kan bage dine egne tarteletskaller

Velbekomme!
Klimatip

Hvis du vil tilberede et tarteletfyld helt uden kød, kan du skifte kyllingekødet ud med stegte champignoner (brug ca. 200 g champignoner i kvarte). I stedet for den indkogte suppe fra kyllingelårene kan du bruge 1 dl vand sammen med 1 spsk koncentreret grøntsagsfond. Ellers følger du opskriften som beskrevet.

Variation

Er du mere til traditionelle tarteletter? Så prøv denne opskrift tarteletfyld.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7325 kJ / 1751 kcal

Næringsindhold pr. 100g

425 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 12,7 % 3,2 g
Kulhydrat: 29 % 7,3 g
Fedt: 58,3 % 6,7 g

Ingredienser