Ca. 5 min. ved 200° - traditionel ovn.
Hvis du vil tilberede et tarteletfyld helt uden kød, kan du skifte kyllingekødet ud med stegte champignoner (brug ca. 200 g champignoner i kvarte). I stedet for den indkogte suppe fra kyllingelårene kan du bruge 1 dl vand sammen med 1 spsk koncentreret grøntsagsfond. Ellers følger du opskriften som beskrevet.
Er du mere til traditionelle tarteletter? Så prøv denne opskrift tarteletfyld.
7562 kJ / 1807 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 12,8 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 27,9 % | 6,8 g |
Fedt: | 59,3 % | 6,6 g |
Du kan bage dine egne tarteletskaller
3
Kyllingeunderlår (ca. 300 g)
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
3
Laurbærblade
|
|
40 g
Smør
|
|
1
Finthakket løg
|
|
50 g
Hvedemel (ca. ½ dl)
|
|
1 dåse
Afdryppede hvide aspargessnitter (gem vandet) (ca. 430 g)
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ tsk
Groft salt
|
---|
10
Tarteletter
|
---|
50 g
Grønkål i meget tynde strimler
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
5
Tykke grønne asparges i meget tynde strimler
|
|
---|---|
2 dl
Ærteskud
|