Tarteletter med asparges og kylling

Tarteletter med asparges og kylling

45 min Forret
Prøv tarteletter med asparges og kylling - en ny udgave af den klassiske tarteletter med høns i asparges. Det er aspargesstuvningen, der giver den kendte smag, også her i tarteletter med kylling og asparges, hvor der er skruet op for aspargesene og mængden af kyllingekød er sat ned. Men det opdager du faktisk ikke. Giv dine tarteletter ekstra sprødhed med et stykke sprødt kyllingeskind og lad den grønne pynt følge sæsonen. Her et forslag til både sommer og vinter topping.
Mere inspiration

Du kan bage dine egne tarteletskaller

Tarteletskaller
60+ min
Tarteletskaller
(53)
Velbekomme!
Klimatip

Hvis du vil tilberede et tarteletfyld helt uden kød, kan du skifte kyllingekødet ud med stegte champignoner (brug ca. 200 g champignoner i kvarte). I stedet for den indkogte suppe fra kyllingelårene kan du bruge 1 dl vand sammen med 1 spsk koncentreret grøntsagsfond. Ellers følger du opskriften som beskrevet.

Variation

Er du mere til traditionelle tarteletter? Så prøv denne opskrift tarteletfyld.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1773 kJ / 1773 kcal

Næringsindhold pr. 100g

408 kJ / 98 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 13,2 % 3,2 g
Kulhydrat: 28,9 % 6,9 g
Fedt: 57,9 % 6,4 g

Ingredienser