Thaisuppe med rodfrugter og skaldyr
30 min
•
Prøv thaisuppen som er asiatisk inspireret - nu med et tvist af nordiske rodfrugter og lækre skaldyr.
Ingredienser
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
4
Gulerødder i små tern (ca. 200 g)
|
|
|
2
Pastinakker i små tern (ca. 200 g)
|
|
|
200 g
Skyllede sukkerærter i tynde skrå skiver
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Afdryppede rejer
|
|
|---|---|
|
200 g
Afdryppede krebsehaler
|
|
1 liter
Thaisuppe
|
|---|
Pynt
|
Ærteskud
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Groft brød
|
|---|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 5 g |
| Fedt: | 2,8 g |
| Kulhydrat: | 10,8 g |