Toast med sprød æblesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Med fyld af figen og ost - lækkert mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

Sprød æblesalat

  • 2 store æbler i tynde skiver, fx jonagored
  • 1 spsk ingefærmarmelade
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk ristede sesamfrø
  • 8 skiver groft toastbrød, fx fuldkorn
  • 75 g figenpålæg - 4 skiver
  • 150 g Castello® Black Black
  • 15 g blødt smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød æblesalat

Vend æblerne sammen med ingefærmarmelade, citronsaft og sesamfrø.

Del figenpålægget i tre stykker på langs. Lav 4 toast ved at lægge toastbrødene sammen om figenpålæg og ost. Lad toastmaskinen blive godt varm og smør den med fedtstoffet. Bag toastene 2 ad gangen, i ca. 3 min. - eller til de er gyldne.

Ved serveringen

Anret æblesalaten på tallerkener sammen med de varme toast. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7465 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: