Toast med sprød æblesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Med fyld af figen og ost - lækkert mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

Sprød æblesalat

  • 2 store æbler i tynde skiver, fx jonagored
  • 1 spsk ingefærmarmelade
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk ristede sesamfrø
  • 8 skiver groft toastbrød, fx fuldkorn
  • 75 g figenpålæg - 4 skiver
  • 150 g Castello® Black Black
  • 15 g blødt smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød æblesalat

Vend æblerne sammen med ingefærmarmelade, citronsaft og sesamfrø.

Del figenpålægget i tre stykker på langs. Lav 4 toast ved at lægge toastbrødene sammen om figenpålæg og ost. Lad toastmaskinen blive godt varm og smør den med fedtstoffet. Bag toastene 2 ad gangen, i ca. 3 min. - eller til de er gyldne.

Ved serveringen

Anret æblesalaten på tallerkener sammen med de varme toast. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7465 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde: