Toast med sprød æblesalat

Toast med sprød æblesalat

15 min
Med fyld af figen og ost - lækkert mellemmåltid.

Sådan gør du

Sprød æblesalat
  • Vend æblerne sammen med ingefærmarmelade, citronsaft og sesamfrø.
  • Del figenpålægget i tre stykker på langs.
  • Lav 4 toast ved at lægge toastbrødene sammen om figenpålæg og ost.
  • Lad toastmaskinen blive godt varm og smør den med fedtstoffet. Bag toastene 2 ad gangen, i ca. 3 min. - eller til de er gyldne.
  • Anret æblesalaten på tallerkener sammen med de varme toast. Server straks.
Energiindhold for hele retten:

8164 kJ / 1951 kcal

Næringsindhold pr. 100g

916 kJ / 219 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 5,1 g
Protein: 10,8 % 5,8 g
Kulhydrat: 47 % 25,3 g
Fedt: 42,2 % 10,4 g
Mere inspiration

Prøv en rugbrødstoast - her med avocao og æg.

Ingredienser

Sprød æblesalat
2 Store æbler i tynde skiver, fx jonagored
1 spsk Ingefærmarmelade
1 spsk Friskpresset citronsaft
1 spsk Ristede sesamfrø
Toast
8 skiver Groft toastbrød, fx fuldkorn
75 g Figenpålæg - 4 skiver
150 g Blåskimmelost
15 g Blødt smør
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk