Toast med sprød æblesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Med fyld af figen og ost - lækkert mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

Sprød æblesalat

  • 2 store æbler i tynde skiver, fx jonagored
  • 1 spsk ingefærmarmelade
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk ristede sesamfrø
  • 8 skiver groft toastbrød, fx fuldkorn
  • 75 g figenpålæg - 4 skiver
  • 150 g Castello® Black Black
  • 15 g blødt smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød æblesalat

Vend æblerne sammen med ingefærmarmelade, citronsaft og sesamfrø.

Del figenpålægget i tre stykker på langs. Lav 4 toast ved at lægge toastbrødene sammen om figenpålæg og ost. Lad toastmaskinen blive godt varm og smør den med fedtstoffet. Bag toastene 2 ad gangen, i ca. 3 min. - eller til de er gyldne.

Ved serveringen

Anret æblesalaten på tallerkener sammen med de varme toast. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7465 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: