Toast med sprød æblesalat

Toast med sprød æblesalat

15 min
Med fyld af figen og ost - lækkert mellemmåltid.

Sådan gør du

Sprød æblesalat
  • Vend æblerne sammen med ingefærmarmelade, citronsaft og sesamfrø.
  • Del figenpålægget i tre stykker på langs. Lav 4 toast ved at lægge toastbrødene sammen om figenpålæg og ost. Lad toastmaskinen blive godt varm og smør den med fedtstoffet. Bag toastene 2 ad gangen, i ca. 3 min. - eller til de er gyldne.
Ved serveringen
  • Anret æblesalaten på tallerkener sammen med de varme toast. Server straks.
Mere inspiration

Prøv en rugbrødstoast - her med avocao og æg.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7542 kJ / 1803 kcal

Næringsindhold pr. 100g

846 kJ / 202 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 7,3 g
Protein: 13,5 % 6,7 g
Kulhydrat: 48,6 % 24,2 g
Fedt: 37,9 % 8,7 g

Ingredienser

Sprød æblesalat
Store æbler i tynde skiver, fx jonagored
2
Ingefærmarmelade
1 spsk
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Ristede sesamfrø
1 spsk
Groft toastbrød, fx fuldkorn
8 skiver
Figenpålæg - 4 skiver
75 g
150 g
Blødt smør
15 g