Tortillas med tomatsalsa og fyld af oksekød, peberfrugt og jalapenos. Forbered de enkelte dele til disse skønne tortillas i god tid, så du blot skal fylde og bage tortilla pandekagerne kort før servering. Tortillas med oksekød er dejlig aftensmad på en almindelig hverdagsaften, men også alletiders ret, hvis du skal lave mad til mange. Det meste kan forberedes i rigtig god tid og så mangler du bare at bage de fyldte tortillas.
Flere lækre tortillas - her fyldt med kylling.
12778 kJ / 3054 kcal
506 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 18 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 46 % | 13,7 g |
Fedt: | 36 % | 4,9 g |
Tomatsalsa kan fryses. De fyldte tortillas kan fryses inden bagning med nedsat chilimængde til 20 g.
Server evt. ekstra jalapenos i en skål ved siden af. Røde ris kan erstattes af vilde ris eller sorte ris.
Tomatsalsa kan tilberedes dagen før. Risene kan koges dagen før. Kødet kan tilberedes dagen før.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.